Dobrá Lúka

Terras

De camping

Een oude boerderij met rustieke elementen.

Op de camping vind men genoeg vertier door het verwarmde zwembad, sauna, terras en de huiskamer. Op het terrein en in de natuur komen, reeën, herten, wilde zwijnen, vossen en enkele tientallen verschillende soorten vogels voor. Onder aan de camping is een beekje waar vooral de kinderen veel plezier beleven. De weides rondom de kampeerplaatsen worden in toom gehouden door een Belgisch trekpaard model 900Kg, enkele schapen en geiten die deel uitmaken van de knuffelboerderij. Verder vindt u op de camping verschillende boomgaarden met diverse soorten fruit zoals appel, peer, pruim, kers en walnoot. Het terrein is glooiend. Voor kampeerders zijn stukken grond genivelleerd. Hierdoor kunnen kampeerauto’s (campers) er prima terecht.Zelf een plaats uitzoeken.

Natuurlijk is het vrij om zelf een plekje te zoeken op het terrein van meer dan 5 hectaren. Er zijn vele geschikte plaatsen op het terrein.

De sfeer van vroeger

In de oude stallen zijn de douches, de toiletten en de (af)was-gelegenheid. Ook hier hebben we enkele rustieke elementen weten te bewaren. In het midden van het terrein is een flink verwarmd zwembad opgesteld. Tussen de gebouwen van de boerderij bevindt zich een terras met tafels, stoelen banken en parasols. Hier zijn drankjes en versnaperingen te verkrijgen. Ook de gezamenlijke maaltijden worden hier geserveerd. Verder zult u als u om u heen kijkt niet anders zien dan weide, bossen en heuvels. Dobrá Lúka ligt zo beschut dat een “blinderende schutting” niet nodig is. Voor de gasten die graag voor een accommodatie gaan is er ruime keuze uit een appartement, een pipowagen en twee caravans. 


Over de omgeving

De camping is gevestigd in een oude boerderij in een agrarisch gebied in de heuvels van zuid Slowakije. De boerderij is gedeeltelijk opgeknapt maar de meeste oude details en de sfeer van toen zijn bewaard gebleven. Het landschap is wat glooiend met weides afgewisseld met bossen. Er heerst een vreedzame rust.