Bar

Kampeerveld

Stallen

Camping Svoboda In Tsjechië


Wilt u lekker op vakantie naar Tsjechië naar het Reuzengebergte en het Boheems paradijs?

Dan vindt u in deze omgeving onze gemoedelijke naturistencamping Svoboda. Het kampeerveld heeft 30 ruime plaatsen en een zwembad, waar u kunt genieten van de prachtige natuur.
Het glooiende landschap met de vergezichten nodigen uit om lekker te wandelen.


De oude boerderij heeft 2 voormalige stallen, waarvan er één is omgebouwd tot een gezellige huiskamer met een bar. Hier is Wifi aanwezig. De kenmerken van de oude stal zijn zoveel mogelijk bewaard gebleven.
Op het beschutte erf kunt u gezellig op het terras zitten, er is een vuurplaats en speelmogelijkheden voor de kinderen.
Naast het kamperen is het ook mogelijk een huis/ appartement te huren.

De camping ligt heel centraal voor wie leuke uitstapjes wil maken.


Wij verwelkomen u graag op onze camping.

De camping

Onze naturistencamping ligt aan de voet van het Reuzengebergte en dichtbij het Boheems paradijs in Tsjechië.
De berg Zvicina, die een prachtig uitzicht geeft over de omgeving, is te zien vanaf het kampeerveld. Aan het einde van het dorp ligt onze camping. Het landschap is heuvelachtig met afwisselend landbouwgrond, bos en prachtige vergezichten.

De oude boerderij stamt uit eind 1800. Er is in de loop der jaren het één en ander veranderd. In de boerderij zijn nu twee woonhuizen waarvan er één gehuurd kan worden. Aan de achterkant van het huis is een privéterras.
Er kan dan gebruik worden gemaakt van de faciliteiten van de camping.

Het kampeerveld met zwembad is 1,5 ha. en heeft 30 ruime kampeerplaatsen. Het is afgeschermd met o.a. bomen en struiken.

Naast onze camping ligt een wild-pad. De kans om daar herten tegen te komen is groot.

We hebben op het erf een gezellige ontmoetingsplek waar aan één kant verschillende soorten bomen staan, aan de andere kant zijn twee voormalige stallen en in het midden hebben we een vuurplaats gemaakt.
Op het terras is het goed toeven met een drankje of een ijsje.
Voor de kinderen is er een schommel, een wip, een zandbak en een trampoline.

Eén van de voormalige stallen hebben wij een "huiskamer" met een bar gemaakt. Hier is Wifi aanwezig. Wij hebben zoveel mogelijk de oude kenmerken proberen te behouden. ruimte heeft authentieke gewelven.
Door de dikke muren is het er overdag lekker koel en in de avond is het er behaaglijk. Je kunt er gezellig wat drinken, even bijkletsen of een spelletje spelen. We hebben een kleine bibliotheek en er ligt een puzzel klaar om afgemaakt te worden. Voor de voetballers onder ons hebben wij ook een voetbaltafelspel staan.
Overdag kunnen wij diverse creatieve workshops aanbieden.

De omgeving leent zich goed voor mooie wandelingen.
Onze camping ligt heel centraal voor diverse leuke uitstapjes. Eén van de grootste dierentuinen van Europa ligt op 10 minuten afstand van de camping.
Een treinreis, vanuit het naburige dorp, naar de imposante stad Praag is zeker de moeite waard.