Camping v klokocove in Tsjechië.

De ideale vakantie beleven is op naturistencamping Klokocov in Tsjechië mogelijk. Ervaar de rust, de ruimte en de wijdsheid van de prachtige vergezichten. Dit gecombineerd met de nodige gezelligheid en een prettige ontspannen sfeer maakt Klokocov de manier om al je sores achter te laten. Praag ontdekken vanaf de camping was nog nooit zo makkelijk. Maar je kan ook deelnemen aan de maaltijden, de wandelingen, de kampvuurtjes of je laat gewoon de boel de boel en je ziet maar wat de dag je zal brengen.


Klokocov, een paradijsje in Midden-Europa

Een paradijsje in Tsjechië met voorzieningen op West-Europees niveau

Klokocov heeft; gratis warme douches, grote speel- zwem- visvijver, ontmoetingsruimte met open haard, bar, bibliotheek, dartspel, tafelvoetbalspel, tafeltennisspel, gezelschapsspelletjes, zandbak, schommels, wip, trampoline, dagelijks vers brood, museum, zwembad van 200 m2 met jet streams, kinderbad van 16 m2, vuurstookplaats, jeu de boule banen en op de staanplaatsen water en elektra. Op woensdag is er een barbecue, op zaterdag groot kampvuur en op zondagochtend koffieconcert met eigen gebakken appeltaart. Maar daarnaast wordt er op maandag yoga les gegeven en is er in de weekenden de mogelijkheid tot massage. Met ingang van seizoen 2013 is er wekelijks een wijnproeverij, gaat Leny twee keer per week wandelen met gasten en serveren wij twee maal per week een warme maaltijd.


Klokocov ligt in een afwisselend heuvel landschap van akkers en bossen met goede fiets- en wandelmogelijkheden. In de directe omgeving is er de mogelijkheid tot golven, paardrijden, kanoën, sportvliegen en para-sailen. Daarnaast is de prijs / kwaliteit verhouding in Tsjechië ten opzichte van West-Europa nog zeer gunstig gestemd en Tsjechië is dichterbij dan u denkt. Wij bieden u op Kloko?ov en directe omgeving rust, ruimte, cultuur, lekker eten en drinken in een ontspannen sfeer. De vele burchten en kastelen zijn nog volledig ingericht en Praag deze onvergetelijke stad is zowel per auto als openbaar vervoer goed te bereiken.


Gijs en Leny van den Boogaart

Bezmír 18

25 754 Vojkov

Tsjechië

Tel.nummer. 013-5347425

Weblink www.klokocov.tk